ABEL TEKNIK – ABV-eftersyn og mandskabsudlejning

Partner med JE EL Teknik

Kompetente elektrikere til dine behov

Vores elektrikervikarer har ekspertisen til at udføre opgaver inden for nybyggeri, industri, renovering, vedligeholdelse, reparation, serviceopgaver, solcelleanlæg, bygningsautomatik, kabelsystemer, opbygning af tavler og meget mere. 

Elektrikervikarer til hele landet​

ABEL TEKNIK leverer kompetente elektrikere til at hjælpe med alt fra små serviceopgaver til større nybyggerier og renoveringer. Vores elektrikere har dokumenteret praktisk erfaring fra projekter i forskellige fagområder og omfang, hvilket giver dem ekspertisen og kvalifikationer til at varetage alsidige opgaver. Derudover har de også erfaring med at arbejde tæt sammen med forskellige fagområder og kan indgå i større teams.

Vi forstår, hvor udfordrende det kan være at finde den rette elektrikervikar til dine behov. Derfor rekrutterer vi altid individuelt til den enkelte kunde og udvælger den helt rette til opgaveløsning hos dig. Vi er overbeviste om, at vores dygtige kandidater og effektive rekrutteringsproces giver de mest kompetente elektrikervikarer på markedet.

Hos ABEL TEKNIK tilbyder vi skræddersyede løsninger til din virksomhed, så du kan få den bedste service - uanset hvilken opgave vores elektrikere står overfor. Vi er stolte af at have en fremragende kundetilfredshed, og vores kunder ved, at de kan stole på os til at levere høj kvalitet og pålidelig service. Vores fokus er at levere den bedste kundeoplevelse og de mest kvalificerede elektrikervikarer på markedet - og netop dén tilgang har gjort os til et af de førende leverandører af mandskabsudlejning inden for el-branchen.

Kontakt ABEL TEKNIK

Hvis du ønsker at kontakte os, er det nemt og hurtigt at sende en besked gennem denne formular.

Dygtige elektrikere til dine el-opgaver​​

Har du pludselig mangel på mandskab eller har du et større projekt, hvor der skal flere hænder til?

Kontakt ABEL TEKNIK og hør om dine muligheder!