ABEL TEKNIK – ABV-eftersyn og mandskabsudlejning

Partner med JE EL Teknik

Om ABEL TEKNIK - din pålidelige elektriker

Med base i Skive hjælper ABEL TEKNIK både lokalområdet, men kører også gerne i hele landet for at professionel hjælp til el-opgaver af forskellige arter.

Din pålidelige elektriker i Skive

Jeg hedder Abdallah El-Zeibak, og jeg er en erfaren elektriker med en passion for at levere pålidelige elinstallationer. Med flere års erfaring og ekspertise inden for faget har jeg arbejdet hos forskellige virksomheder i hele landet og derigennem har jeg opbygget en bred vifte af færdigheder og viden.

Gennem årene har jeg udført forskellige former for elinstallationer - lige fra nybyggeri og tilbygninger til større erhvervsbyggerier og mindre serviceopgaver. Denne brede erfaring har rustet mig med omfattende viden inden for faget og en dyb forståelse for de forskellige krav og udfordringer, der kan opstå.

I dag bor jeg i Skive sammen med min familie og jeg er stolt af at kunne betjene lokalsamfundet, det omkringliggende område og være kendt som den lokale, pålidelige elektriker.

Som autoriseret elinstallatør kan jeg levere alle former for elinstallationer i overensstemmelse med de gældende love og regler. Jeg har altid været drevet af ønsket om at give mine kunder den bedste oplevelse, overholde mine aftaler og udføre et ordentligt stykke håndværk. Din tilfredshed er min højeste prioritet!

Uanset om du har behov for elinstallationer til dit hjem, din virksomhed eller et større byggeprojekt, er jeg her for at hjælpe. Du kan altid regne med mig til at sikre, at dine elinstallationer udføres med professionalisme og præcision.

Kontakt ABEL TEKNIK

Hvis du ønsker at kontakte os, er det nemt og hurtigt at sende en besked gennem denne formular.

Professionel hjælp til el-opgaver

Jeg ser frem til at hjælpe dig gennem effektive og pålidelige løsninger, der opfylder dine behov og forventninger.